wtorek, 10 marca 2015

na świątecznie

Koktajl z awokado, selara naciowego, świeżego soku z pomarańczy i mrożonego banana; 
Avocado, celery. fresh orange juice and frozen banana smoothie; 
carrot cream and coconut chocolate cake

7 komentarzy:

  1. Pojawiasz się, szczujesz pysznościami, znikasz i znów robisz ochotę na słodkie! Które ciacho lepsze ? ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oba genialne, potwierdzone nie tylko przeze mnie :)) Nigdy nie zawiodłam się na "Moich Wypiekach". Dla fanów takich słodyczy jak batonik "Bounty" ciasto "Malibu" sprawi, że nigdy nie sięgną ręką po niego na sklepowej półce, a po składniki do ciasta. "Kubuś" zaś to idealnie wywarzony smak delikatnie kwaskowatego budyniu (pewnie w zależności od użytego soku, ja poszłam w ślad za autorką) i słodkiej śmietanki, a całość na puszystym biszkopcie. Zachęcam do ich upieczenia.

      Usuń
  2. Też chcę taką podstawkę ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wykonałam kilka ręcznie zdobionych dla przyjaciółki na urodziny, moja to efekt uboczny ich produkcji. Niestety wtedy widocznie nie dopracowałam odpowiednio techniki, bo jak widać na zdjęciu podkładki delikatnie popękały. Ogólnie sprawa nie trudna. Wizyta w lesie, piła, farbki, lakier i fajny efekt gwarantowany. Zapewne by był trwalszy trzeba by było posilić się o lepszy gatunek drewna, ale i taki naturalny design ma swój urok.

      Usuń
  3. Ale ciasta to super wyglądają;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Poproszę czekoladowe Malibu :)

    OdpowiedzUsuń