poniedziałek, 29 grudnia 2014

poświąteczna owsianka

Czekoladowa owsianka na mleczku kokosowym z musem z szarych renet oraz smażonymi na oleju kokosowym kasztanami
Chcocolate oatmeal with coconut milk topped with apple mousse and coconut oil fried chestnuts

9 komentarzy:

  1. nic dodać, nic ująć - ciekawe smaki w tej owsiance! chętnie usmażę sobie kasztany :)

    OdpowiedzUsuń
  2. owsianka dająca konkretną dawkę energii i smaku :)

    OdpowiedzUsuń
  3. to musiała być eksplozja smaków! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wygląda pysznie, zwłaszcza te kasztany!

    OdpowiedzUsuń
  5. Ech, przywykłam już że Twoje śniadania ZAWSZE mnie zaskakują! :D Dziś z powodu kasztanów :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Na mleczku kokosowym musiała być wyśmienita! Świetny pomysł z tymi kasztanami :)

    OdpowiedzUsuń
  7. ty masz zawsze takie fantastyczne pomysły, jak ja chciałabym byc przez ciebie karmiona...
    zapraszam na akcje :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ołał :) W ogóle to wygląda jak pieczona - i to jeszcze bardziej mnie kusi.

    OdpowiedzUsuń