wtorek, 30 grudnia 2014

gryczane placki z masłem sezamowym

Wanilowe placki gryczane podane z podsmażoną na oleju kokosowym z imbirem pomarańczą 
oraz masłem sezamowym (masło, tahini, sezam, miód)
Vanilla buckwheat pancakes served with coconut oil fried orange with ginger 
and sesame butter (butter, tahini, sesame, honey)

7 komentarzy:

  1. takie proste placuszki są najlepsze, dodatki możemy dobrać jakiekolwiek w danej chwili zechcemy :) ta pomarańcza musiała świetnie smakować!

    OdpowiedzUsuń
  2. Proste placki, bez żadnej polewy. A jednak ochoty narobiłaś mi niemałej :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Fantastyczne te placki! Wyglądają tak delikatnie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. o, masło sezamowe musi być pyszne! ;-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Mam ochotę na talerzyk pełen takich placuszków. :) Sezam i gryka bardzo dobrze się komponują.

    OdpowiedzUsuń
  6. uwielbiam twoje placki, są zawsze takie puszyste *.* a ta pomarańcza bardzo ciekawi!

    OdpowiedzUsuń