wtorek, 25 listopada 2014

wytworna owsianka wytrwana

Owsianka z suszonymi pomidorami, pieczonym łososiem, awokado, pestkami dyni oraz makiem
Oatmeal with dried tomatoes, baked salmon, avocado, pumpkin seeds and poppy seed

Po nocnej zmianie w pracy owsiankę smażę popołudniową porą. 
Szybko stawiającą na nogi do dalszej pracy.
 

5 komentarzy:

  1. na wytrawnie owsianki jeszcze nie miałam okazji spróbować ale twoja wygląda genialnie!

    OdpowiedzUsuń
  2. te wytrawne nie są w niczym gorsze od tych na słodko!

    OdpowiedzUsuń
  3. Namowilas mnie, abym pierwszy raz zrobila owsianke na wytrawnie, wyglada wspaniale! ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. ale ciekawe smaki! owsianki w takiej postaci jeszcze nie próbowałam!

    OdpowiedzUsuń