niedziela, 11 maja 2014

_396 gryczane placki o smaku orzecha włoskiego

Gryczane placki z domową "mąką" z orzechów włoskich i bananową granolą z daktylami i orzechami włoskimi
podane z pomarańczą oraz czekoladowym budyniem z chili
Buckwheat pancakes with walnuts meal and banana granola with dates and walnuts
served with orange and chocolate chili millet pudding
 
Śniadanie idealne. Gryczane placki z aromatycznymi orzechami włoskimi i chrupiącą granolą
w towarzystwie mocno czekoladowego budyniu na bazie kaszy jaglanej, który stał się ostatnio
moim ulubionym deserem. Zjedzony wczoraj na ciepło czy dzisiaj na zimno jest wyborny!
 

5 komentarzy:

  1. Są jak najbardziej udane <3 i dodatki wogól nich wszystko takie idelane <3

    OdpowiedzUsuń
  2. a jak ten budyn robisz? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przepis jest podlinkowany w opisie śniadania. :)

      Usuń
  3. Ten budyn wygląda mega pysznie, zrobie taki na pewno. Placki też bardzo ładnie się prezentują.

    OdpowiedzUsuń