niedziela, 2 lutego 2014

_356

Owsianka na mleczku kokosowym z malinowym kisielem z tapioki, miodem gryczanym oraz nerkowcami
Cococnut oatmeal with raspberry tapioca jelly, buckwheat honey and cashews

17 komentarzy:

  1. Pysznie rozpływająca się :) !

    OdpowiedzUsuń
  2. wygląda obłędnie!

    nie mam jeszcze tapioki ale zamierzam kupic ,ten kisiel jesli zdradzisz przepis,o co bardzo prosze bedzie pierwszą rzecza jaka z niej zrobie <3

    OdpowiedzUsuń
  3. zachwycasz mnie śniadaniami, które wbrew pozorom są proste, ale tak dobrze zgrane ze sobą, że pewnie fantastycznie smakują!

    OdpowiedzUsuń
  4. uprasza się o częstszą obecność! :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Musiała rozpływać się w ustach ! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. O, kisiel owocowy z tapioki to dla mnie nowość, chociaż robiłam już placki 'tapiokowe', czy nawet gofry!

    OdpowiedzUsuń
  7. Cudowna zdrowa i pyszna miseczka :)
    Miód gryczany muszę w końcu wypróbować!

    OdpowiedzUsuń
  8. Obłędnie wygląda o smaku aż boję się pomyśleć :)

    OdpowiedzUsuń
  9. hmm użyłaś mąki z tapioki? bo sama jestem ciekawa (:

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, tym razem użyłam mąki z tapioki. :)

      Usuń
  10. Chciałam też robić taką, ale niestety całą puszkę mleczka zużyłam jednego dnia i ani kropelka na śniadanie nie została. A szkoda, bo mogło być pysznie! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. jestem pod wrażeniem kisielu z tapioki <3

    OdpowiedzUsuń
  12. Jak robisz kisiel z tapioki ??

    OdpowiedzUsuń