piątek, 10 stycznia 2014

_350 chrupiące gofry na zakwasie

Gofry na zakwasie z mąki orkiszowej jasnej z kremowym serkiem, jajkami, solą oraz pieprzem; marchewka
Spelt sour dough waffels with creamy cheese, eggs, salt and pepper; carrot

10 komentarzy:

  1. Marchewka wygląda uroczo. Tak uroczo, że schrupałabym ją chętniej niż gofry nawet. ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Oj, ciekawią mnie te gofry na zakwasie.. wyszły super!

    OdpowiedzUsuń
  3. Gofry na wytrawnie ciągle za mną chodzą :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Koniecznie muszę spróbować takich gofrów na zakwasie! Pysznie muszą smakować :)

    OdpowiedzUsuń
  5. marchewka <3 też ciekawią mnie gofry na zakwasie! ale wciąż gofrownicy brak :D

    OdpowiedzUsuń
  6. oho, chyba wiem, co jutro zjem na śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. chleb na zakwasie jest znacznie lepszy od innych, więc takie gofry też mogą być zaskakująco pyszne. konieczne do spróbowania!

    OdpowiedzUsuń