niedziela, 15 grudnia 2013

_343

Kasza jaglana na mleczku kokosowym z ananasem, awokado oraz prażonymi, solonymi migdałami w łupinkach
Coconut millet with pineapple, avocado and roasted, salted almonds in shell

8 komentarzy:

  1. Pyszna propozycja ! Taki migdały są wspaniałe , uwielbiam smak prażonych orzechów :)
    A takie pytanie z innej beczki - zostaniesz z nami na dłużej ? Czy znowu ''znikniesz'' ? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Póki jestem w Niemczech szczerze mówiąc nie mam zbyt wiele na to czasu, chociaż ostatnio głównym powodem były u mnie problemy z bloggerem! To śniadanie próbuję dodać od początku grudnia, gdy to wróciłam z Włoch, właśnie z tymi migdałami. :) Mam jeszcze trochę zdjęć w zanadrzu także postaram się je wszystkie jak najszybciej dodać. :)

      Usuń
  2. połączenie kokosa, awokado i słonych prażonych orzechów jest dla mnie nieskończenie obiecujące!

    OdpowiedzUsuń
  3. fajne połaczenie i śliczna kompozycja ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. o, jesteś! <3
    ananas z kaszą jaglaną to u mnie częste połączenie ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jak tu egzotycznie! Jaglanka w takim towarzystwie smakuje rewelacyjnie. Cieszę się, że widzę post po tak długiej przerwie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Zrobiliśmy :) Posmakowała nam bardzo :) i na pewno powtórzymy :)

    OdpowiedzUsuń