czwartek, 10 października 2013

_352 maślane figi z kremowym serkiem i syropem daktylowym

Płatki ryżowe na mleku podane z serkiem śmietankowym, pieczonymi figami, masłem oraz syropem daktylowym
Rice flakes with milk topped with cream cheese, baked figs, butter and date syrup

7 komentarzy:

  1. przepyszne :) muszę w końcu upiec figi, bo zachwyca mnie, jak po tym wyglądają!

    OdpowiedzUsuń
  2. Figi, daktyle... Dla mojego podniebienia byłoby to istne niebo :)

    OdpowiedzUsuń
  3. bardzo lubię płatki ryżowe, nie wiem czemu tak rzadko po nie sięgam.
    figi i syrop daktylowy...totalna rozpusta :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale pysznie<3
    Dodaję Twój blog do obserwowanych, bardzo tu smacznie :) Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  5. figi i ricotta ! świetne połączenie w dodatku u ciebie wraz z innymi smakowitymi dodatkami ;) bardzo lubię twoje pomysły !

    OdpowiedzUsuń