środa, 2 października 2013

_351 zielona owsianka

Owsianka ze spiruliną podana z cremem fraiche, domowymi powidłami śliwkowymi, masłem orzechowym oraz nektarynką
Spirulina oatmeal topped with creme fraiche, homemade plum jam, peanut butter and nectarine

10 komentarzy:

  1. Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia :)

    OdpowiedzUsuń
  2. U ciebie jak zwykle bardzo oryginalnie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ooo to coś nowego! znowu jakieś ciekawe smaki u ciebie :) co jak co, owsiankowe poranki uwielbiam ;D

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę kupić w końcu spirulinę. Słyszałam, że jest bardzo zdrowa... a jak smakuje ??

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dla mnie ma trochę rybi posmak. :D Ale w nie za dużej ilości, szczególnie w towarzystwie czegoś słodkiego, np. banana czy także mleczka kokosowego jest naprawdę ok. :)

      Usuń
  5. Czy spirulina ma jakiś swój specyficzny smak? ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jak dla mnie tak, dlatego warto nie przesadzać z jej ilością i dobrze skomponować z resztą składników. :)

      Usuń
  6. owsianka w takim towarzystwie jak na zdjęciu to samo dobro ;)

    OdpowiedzUsuń