czwartek, 31 października 2013

_337 bananowa jaglanka z owocami

Kasza jaglana gotowana na mleku z bananem i suszonymi figami podana z serkiem śmietankowym, 
ananasem, wiśniami peruwiańskimi oraz masłem z białych migdałów
Millet with milk, banana and dried figs topped with cream cheese, 
pineapple, physalis and white almond butter

9 komentarzy:

  1. Napakowana miseczka to najlepsze śniadanie! Chętnie spróbowałabym to masło z białych migdałów :D

    OdpowiedzUsuń
  2. kolejny pyszny sposób na kaszę do wypróbowania :)

    OdpowiedzUsuń
  3. jaglanka, wiedziałam, że coś chcę... ale nie wiedziałam co. ;-)

    OdpowiedzUsuń
  4. U mnie dzisiaj również jaglanka z bananem, ale w wersji a'la cukiniowe brownie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Masło z białych migdałów ? :) Ja chcę !

    OdpowiedzUsuń
  6. Ostatnio bardzo polubiłam jaglankę :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wiśnia peruwiańska - to jest jadalne ? :) hehe nie wiedziałam a mam tego sporo w ogródku :D służy bardziej jako dekoracja a nie składnik śniadania :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też widziałam w wielu ogrodach, ale puste (?) :D Dopiero ostatnio przyjrzałam im się w sklepie i postanowiłam wypróbować. Wiśnie peruwiańskie to te pomarańczowe kuleczki na kaszy, przypominające pomidorki.

      Usuń