wtorek, 13 sierpnia 2013

_323 wiejska owsianka z egzotyczną nutą

Owsianka na mleku owczym z wiejskim twarogiem, rozgniecionym z bananem awokado oraz świeżo zebranymi z lasu jeżynami
Sheep's milk oatmeal with quark, avocado mashed with banana and forest black raspberries

10 komentarzy:

  1. Wiejski twaróg smakuje jak żaden inny :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeżyny nadają świetny efekt tej wiejskiej owsiance :D

    OdpowiedzUsuń
  3. mam straszną ochotę na jeżyny :) no i uwielbiam połączenie awokado-banan

    OdpowiedzUsuń
  4. narobiłaś mi ochoty na jeżyny! :D

    OdpowiedzUsuń
  5. taka najprostsza, najpyszniejsza owsianka <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Jeżyny! ja nigdzie nie mogę ich znaleźć :(

    OdpowiedzUsuń
  7. Taką wiejską owsiankę chętnie bym zjadła :)

    OdpowiedzUsuń
  8. ohhhh ... jak ja tęsknię za polskim wiejskim twarogiem ♥ Banan + awokado

    OdpowiedzUsuń