piątek, 26 lipca 2013

_309 smażone banany i kakao z pomrańczową nutą

Banany smażone w płatkach kokosowych podane z morelą i jagodami, domowe kakao z ekstraktem pomarańczowym
Coconut flakes fried bananas served with apricots and blueberries, homemade cacao with orange extract


11 komentarzy:

  1. Rozpłaszczyłaś jakoś te banany, czy to po prostu ciasto nadało im taki bardziej placuszkowaty kształt? :) Tak czy siak, śniadanie godne mistrza!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Banana przecięłam wzdłuż, a następnie na mniejsze kawałki. Niemniej ciasto zrobiłam jeszcze gęstsze niż na placki, a nawet gofry, aby dokładnie oblepiło banany. :)

      Usuń
    2. http://morning-fairy.blogspot.com/2013/03/193.html#comment-form Tu nawet Ci już odpowiadałam. :D Zasada taka sama, tylko ciasto tym razem z innych składników. :)

      Usuń
    3. przepis do zapamiętania :)

      Usuń
  2. ojej i znowu to cudne kakao !

    OdpowiedzUsuń
  3. na te domowe kakao bym wpadła do ciebie ;* a banany smażone również mnie kuszą ;D gdzie mieszkasz? zaraz tam będę ;p

    OdpowiedzUsuń
  4. jejku,super te banany w płatkach :o

    OdpowiedzUsuń