poniedziałek, 22 lipca 2013

_305 cannelloni na słodko

Cannelloni z ricottą i jagodami zapieczone w waniliowym sosie budyniowym podane z jogurtem greckim i cukrem trzcinowym
Cannelloni filled with ricotta and blueberries baked with vanilla sauce topped with greek yoghurt and cane sugar

13 komentarzy:

  1. Twoje śniadania nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać :) To canelloni po prostu wymaga zrobienia, zapisuję sobie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Robiłam kiedyś podobne, tylko, że na obiad :)
    Z ricottą jest pyszne!

    OdpowiedzUsuń
  3. Żadne słowa nie oddadzą mojego zachwytu nad tym pomysłem! ;-)

    OdpowiedzUsuń
  4. łał podbiłaś moje serce tym śniadaniem *.*

    OdpowiedzUsuń
  5. Zrobię, zrobię, zrobię! *___*
    Dobry pomysł.

    OdpowiedzUsuń
  6. jej, nawet nie pomyślałam, żeby tak wykorzystać cannelloni! Zawsze jem na wytrawnie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Lasagne chodzi za mną od dłuższego czasu, z cannelloni też dobry pomysł!

    OdpowiedzUsuń
  8. wieki nie jadłam cannelloni, ale na słodko... to jeszcze nigdy :D

    OdpowiedzUsuń
  9. też nigdy nie pomyślałam, żeby zrobić canelloni na słodko, cudowne :)

    OdpowiedzUsuń
  10. kolejna pyszna inspiracja, już brakuje mi miejsca na przepisy ;p to cannelloni jednak znajdzie swoje , bo wygląda i pewnie też smakuje obłędnie *-*

    OdpowiedzUsuń
  11. Canelloni jeszcze nie jadłam, ale mam w domu, więc chyba robię :) Taka słodka, śniadaniowa wersja bardzo mi się podoba!

    OdpowiedzUsuń