sobota, 22 czerwca 2013

_284

Owsianka na czekoladowym mleku sojowym podana z brzoskwinią, malinami, ricottą oraz czekoladkę Reese's
Chocolate soy milk oatmeal topped with peach, raspberries and ricotta, Reese's chocolate

Moje pierwsze podejście do czekoladowego mleka sojowego. Owsianka bardzo dobra, niemniej jednak
zdecydowanie pozostanę przy mleku krowim z dodatkiem kakao i miodu. Taka wersja zawsze będzie mi
smakować bardziej.

8 komentarzy:

  1. zaczyna sie sezon na brzoskwinie, o tak *.* ja jeszcze sojowego czeko nie probowalam :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie lubię czekoladowego. Wolę kupić waniliowe :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To ja wolę po prostu mleko krowie wymieszać z laską wanilii i miodem czy też jakimś słodkim syropem. :)) Kupiłam na szczęście tylko jeden mały 250 ml kartonik, który poszedł w całości do tej owsianki. Nie mogę powiedzieć, że mleka ta mają jakieś złe walory smakowe, ale po prostu utwierdzam się w przekonaniu, że to krowie smakuje mi najbardziej. :)

      Usuń
  3. Ja w sumie zrobiłam 3 podejścia do sojowego mleka. Smaczne, ale racja, krowie lepsze :D
    Porywam Ci te maliny *.*

    OdpowiedzUsuń
  4. jeśli chodzi o mleko sojowe to zdecydowanie bardziej lubię naturalne. ew. waniliowe, ale tak samo jak czekoladowe jest dla mnie trochę za słodkie.
    świetne dodatki :)

    OdpowiedzUsuń
  5. mmm czekoladowo *-* z owocami i ricottą ! = pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Dla mnie też krowie na pierwszym miejscu :)

    OdpowiedzUsuń