piątek, 21 czerwca 2013

_283

Kasza jaglana na soku pomarańczowym podana z mleczkiem kokosowym, jogurtem greckim,
awokado, truskawkami, czereśniami oraz pistacjami
Orange juice millet topped with ococnut milk, greek yoghurt, avocado, strawberries, cherries and pistachios


9 komentarzy:

  1. Ten jogurt grecki ma konsystencję bitej śmietany! Mega :) Owocowo dziś i lekko u Ciebie.

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale mi narobiłaś smaka na pistacje, a akurat nie mam ich w domu, przez Ciebie będę musiała chyba odwiedzić sklep(znów) :P
    Cudownie to wszystko razem ze sobą wygląda. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. pysznie i kolorowo :D
    swoją drogą, narobiłaś mi smaka na pistacje. :P

    OdpowiedzUsuń
  4. Ten jogurt tak spływa z talerza, że aż się ma ochotę żeby go zetrzeć palcem i zlizać haha :D

    OdpowiedzUsuń
  5. bardzo lubię towarzystwo awokado i truskawek w owsiankach ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. nie ma to jak moc witamin płynąca z owoców, i zdrowa kasza jaglana ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda wspaniale! Dodatki fenomenalne :)

    OdpowiedzUsuń