czwartek, 30 maja 2013

_261

Jaglane placki ze świeżym kokosem podane z kiwi, dżemem porzeczkowym oraz ricottą
Millet pancakes with fresh coconut served with kiwi fruit, black currant jam and ricotta


Delikatne, puszyste i jaglane po raz drugi. Wykonane jak poprzednie, jedynie 
borówki zostały podmienione na pokrojony w kostkę świeży kokos.

10 komentarzy:

  1. świeży kokos w plackach musi być pyszny, są świetne !!

    OdpowiedzUsuń
  2. Jakie one grubiutkie i puszyste! :) Zdecydowanie mi się podobają.

    OdpowiedzUsuń
  3. Świetne, z ricottą i kiwi-no po prostu me gusta :D

    OdpowiedzUsuń
  4. do takich śniadań chce się wracać ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. no nie! i u mnie jaglane z kokosem i ricottą, tylko cytrynowe. ale się złożyło ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale grubasy! Ricotta i kiwi-bardzo fajne połączenie ;D

    OdpowiedzUsuń
  7. Jakie pulchne :)
    Ze świeżym kokosem to musiał być raj dla podniebienia:)

    OdpowiedzUsuń
  8. Mega puszyste! W połączeniu z kiwi bardzo dobre! :)

    OdpowiedzUsuń