poniedziałek, 6 maja 2013

_238


Pełnoziarnisty ryż jaśminowy na mleczku kokosowym i soku z pomarańczy
podany z pomarańczą, wiórkami kokosowymi i pralinką migdałową
Whole-wheat jasmine rice with coconut milk, orange juice topped with orange, desiccated coconut and almond fudge 

Po wczorajszej produkcji pralinek, została ostatnia. To chyba wystarczająca rekomendacja.
Minimalna ilość składników i pełnia zdrowia. Z pewnością niebawem powtórzę.


8 komentarzy:

  1. czarują mnie te pralinki, zrobię, na pewno! :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. ta pralinka brzmi świetnie :D

    OdpowiedzUsuń
  3. oo, robiłam te pralinki! zdecydowanie mój smak ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ryż na mleczku kokosowym-obłęd...

    OdpowiedzUsuń
  5. bardzo fajnie i zdrowo! mleko kokosowe zasługuje na dodatkowe punkty ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. pysznie^^ świetnie się prezentuje ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. fajny przepis na pralinki ;) pewnie pysznie smakowało razem z ryzem na mleku ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Uwielbiam takie małe słodkości. :)

    OdpowiedzUsuń