piątek, 3 maja 2013

_235


Pudding trójwarstwowy - kruchy owsiany spód, krówkowa budyniowa manna z daktylami,
domowy serek waniliowy i starta gorzka czekolada
Three layers pudding - crunchy oats, toffee semolina with dates, 
homemade vanilla cream cheese and grated dark chocolate



Krótki reset. A teraz trzeba było wrócić do projektów. 

8 komentarzy:

  1. powodzenia w projektach! ja jeszcze się nie zmotywowałam dostatecznie do swoich ;<
    fajny pudding, zwłaszcza 2 warstwa *.*

    OdpowiedzUsuń
  2. niesamowity pudding :) kruchy owsiany spód to po prostu pokruszone ciasteczka, czy coś jeszcze?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja na spód zmieliłam delikatnie płatki owsiane górskie z ryżem preparowanym, cukrem trzcinowym, masłem oraz daktylami medjool (one jak masło delikatnie spajają masę). Ciasteczka oczywiście także się sprawdzą. Do nich dodałabym tylko odrobinę jakiegoś spoiwa w postaci wyżej wymienionego masła czy też daktyli. :)

      Usuń
  3. Świetnie wygląda! Mam nadzieję, że smakowało :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale pomysł! Pyszne musiało być *.*

    OdpowiedzUsuń
  5. genialny pomysł na zdrowy 3bit w wersji śniadaniowej - super ;)

    OdpowiedzUsuń