poniedziałek, 8 kwietnia 2013

_211

Kaszka owsiana podana z masłem orzechowym, dżemem truskawkowym, prażonym złotym lnem
oraz preparowanym ziarnem orkiszu; Ricore z mlekiem i przyprawą korzenną
Fine steel cut oats topped with peanut butter, strawberry jam, roasted golden flax and spelt pops; spicy Ricore with milk

8 komentarzy:

  1. Ja dzisiaj wyjątkowo skuszę się na tą kawkę, a nie na kaszkę;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale to się smakowicie prezentuje :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Zjadłabym *.*
    wygląda pysznie.

    OdpowiedzUsuń
  4. cudne dodatki , masło orzechowe zawsze najlepsze ;) i jestem też ciekawa jak smakuje wogóle taka kaszka owsianka ,jeszcze nie jadłam.

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam twoją łyżeczkę :>

    OdpowiedzUsuń
  6. nawet jakbym chciała - nie mam się do czego przyczepić. ;) idealne zestawienie smaków..

    OdpowiedzUsuń
  7. kasza owsiana... Nigdy jej nie próbowałam, co dziwne, bo kocham wszystko, co owsiane :)
    A kawka to genialny pomysl!

    OdpowiedzUsuń