piątek, 5 kwietnia 2013

_208

Owsiane gofry z amarantusem podane z kokosowym kremem z mascarpone, musem jagodowym oraz słupkami migdałowymi
Oatmeal amaranth waffels topped with coconut mascarpone cream, blueberry mousse and slivered almonds

13 komentarzy:

  1. Obiecuję sobie, że jak pójdę do Gdańska, to kupię sobie pysznego gofra!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W takim razie zapraszam do mnie, wykonam darmowo. :D

      Usuń
  2. ten mus i ten krem - pycha !! idealny dodatek do gofrów ;D

    OdpowiedzUsuń
  3. No to ja poproszę takiego gofra :) Z kremem oczywiście!

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę zrobić gofry :) Pychotka!

    OdpowiedzUsuń
  5. Całe wieki nie smażyłam gofrów!
    Zrobiłaś swoje z płatków owsianych i poppingu z amarantusa? A może sekret tkwi w czymś innym :) ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak. Płatki owsiane, popping z amarantusa i mąka orkiszowa w proporcji 2:1:1. :)

      Usuń
  6. gooofry. znowu widzę gofry, a ja nadal swoich pierwszych nie zrobilam :(

    OdpowiedzUsuń
  7. Pysznie wygladajace gofry :>
    Obserwujemy?

    OdpowiedzUsuń