poniedziałek, 18 marca 2013

_190

Owsianka na mleczku kokosowym podana z awokado, kremem czekoladowym z awokado i banana, masłem orzechowym,
słupkami migdałowymi oraz złotym lnem; świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy z lodem
Oatmeal with coconut milk topped with avocado, chcocolate avocado banana cream, peanut butter, 
slivered almonds and golden flax; fresh orange juice with ice


Dodatkowo inspiracja obiadowa. Wczorajsza pobiegowa pasta z wędzonym boczkiem, swojskim, prosto z gospodarstwa wujka. 

5 komentarzy:

  1. jak zwykle zdrowo i pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. orzeźwiający sok z pomarańczy, pycha :)

    OdpowiedzUsuń
  3. musze zrobic ten krem, bo wyglada apetycznie;)

    OdpowiedzUsuń
  4. idealne dodatki , po prostu jak czytam to aż mi jęzor wylatuje ;p , mniam <3

    OdpowiedzUsuń