sobota, 16 marca 2013

_188

Gofry z komosy ryżowej podane z kremem czekoladowym, bananem, agrestem i płatkami quinoa
Quinoa waffels topped with chocolate cream, banana, gooseberries and quinoa flakes

11 komentarzy:

  1. agrest! uwielbiam, skąd Ty go wzięłaś o tej porze?! czy mi się wydaje, czy jest mrożony?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dokładnie tak. Ostatnio opróżniam zamrażarkę z letnich owoców, by przygotować miejsce na nowe. :)

      Usuń
    2. mrożony agrest? muszę w to lato zamrozić :D
      pyszne śniadanie ;)

      Usuń
  2. agrest? ale mam na niego ochotę ^^

    OdpowiedzUsuń
  3. Gofry z takimi dodatkami, co za pyszności! :) Ten krem czekoladowy ♥ Muszę spróbować takich z komosy, świetny pomysł!

    OdpowiedzUsuń
  4. fajnie podałaś tzn. pysznie !

    OdpowiedzUsuń
  5. Twoje gofry jak zwykle idealne. <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Nominowałam cię do Liebster Blog.
    Zapraszam do udziału w zabawie :).

    OdpowiedzUsuń
  7. skusiłabym się (może i nie lubię agrestu, ale gofry owszem ;))

    OdpowiedzUsuń
  8. agrest jestem jak najbardziej na tak !

    OdpowiedzUsuń