piątek, 15 marca 2013

_187

Owsianka z płatkami ryżowymi na mleku podana z domowym musem morelowym, jogurtem greckim,
prażonymi płatkami migdałowymi i suszonymi figami
Oatmeal with rice flakes topped with homemade apricot mousse, greek yoghurt, roasted almond flakes and dried figs

16 komentarzy:

  1. wygląda jak abstrakcja, dzieło sztuki, no i musi być pyszna : )

    OdpowiedzUsuń
  2. też bym chciała posiadać taki mus w swojej spiżarni ;d

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Z wielkim smutkiem skończyłam ostatni. Ten akurat był zamrożony i był chyba jeszcze lepszy niż te gotowane. Trzeba czekać do kolejnego lata... :)

      Usuń
  3. nigdy nie jadlam domwego musu morelowego, a pewni jest pyszny;)

    OdpowiedzUsuń
  4. ooch, taki mus to bym baaardzo chciała

    OdpowiedzUsuń
  5. nigdy nie jadłam figi ;P
    smakowite śniadanie ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Mus morelowy - jejku, chcę go! :) Twoje śniadanie to dziś czysta egzotyka.

    OdpowiedzUsuń
  7. ten mus wygląda rewelacyjnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. owsianka z płatkami jak ją zrobiłaś ?:) każde Twoje śniadanie jest pyszne,taka moja mała inspiracja. pozdrawiam A ;*

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Po prostu połowę płatków owsianych z których zazwyczaj przygotowuję owsiankę zastąpiłam ryżowymi. Zalałam mlekiem i gotowałam do momentu uzyskania pożądanej konsystencji, gęstej i kremowej. :)

      Usuń
  9. mniam ten mus zachwyca , zjadłabym ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. chcę Twoje dzisiejsze śniadanko! ten mus wygląda genialnnie <3

    OdpowiedzUsuń
  11. Mniam, pysznie to wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Owsianki z ryżowymi nie jadłam. Ciekawe połączenie, będę musiała spróbować :))

    OdpowiedzUsuń