czwartek, 14 marca 2013

_186

Pszenne drożdżowe paszteciki z pieczarkami, koktajl (mrożony mus morelowy, banan, ananas, jogurt grecki)
podany z prażonymi płatkami migdałowymi
Wheat pasties with mashrooms, smoothie (frozen apricot mousse, banana, pineapple, greek yoghurt) 
topped with roasted almond flakes

13 komentarzy:

  1. narobilas mi ochoty na paszteciki;D

    OdpowiedzUsuń
  2. Domowe paszteciki? Wpraszam się, co? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, zapraszam. :) Zrobiłam masową produkcję na urodziny brata, więc przy okazji spakowałam sobie trochę do akademika. Zamroziłam, a teraz tylko wyciągam, podpiekam i posiłek gotowy, gdy mam mało czasu na jego przygotowanie. :)

      Usuń
    2. ja niedługo mam urodziny, zrobię do Ciebie maślane oczy ;)

      Usuń
    3. Chętnie, co tylko zechcesz. :)) Łącznie z projektem kuchni. :D Albo od razu całej restauracji. :D

      Usuń
  3. dawno nie jadłam pasztecików :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Te paszteciki są po prostu cudowne :)

    OdpowiedzUsuń
  5. mniam z pieczarkami , ale pycha !

    OdpowiedzUsuń
  6. wieki nie jadłam pasztecików. muszę takowe wyprodukować w trybie natychmiastowym! ^^

    OdpowiedzUsuń