czwartek, 7 marca 2013

_179

Owsiane gofry podane z ricottą, karmelizowaną na miodzie z Malibu pigwą, płatkami kokosowymi oraz orzechami piniowymi
Oats waffels topped with ricotta, honey Malibu caramelized quince, ococnut flakes and pine nuts

12 komentarzy:

  1. Oj, ostatnio z każdego bloga uśmiechają się do mnie gofry. Pigwa karmelizowana z malibu... O mamo, zestawienie niczym z jakiejś wykwintnej kawiarni :)

    OdpowiedzUsuń
  2. dawno nie jadłam gofrów, a Twoje tak kuszą... ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. świetny zestaw na śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. no i mam smaka na gofry.. ;P

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale apetycznie wyglądają ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. O i u mnie gofry owsiane :) Pysznie wyglądają!

    OdpowiedzUsuń
  7. o matko kocham wszystko co karmelizowane <3

    OdpowiedzUsuń
  8. dawno nie jadłam pysznych gofrów,kusisz <3 mniam !

    OdpowiedzUsuń
  9. karmelizowałam już pigwę, ale nie w ten sposób. musze wypróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  10. a ja pigwę raczej w herbacie albo jako nadzienie do wypieków stosuję, owocu samego w sobie nie jadłam :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ach! i nominowałam Cię do Liebster ;)

      Usuń