niedziela, 17 lutego 2013

_163

Shrimps fried with rice, peanut butter and egg topped with roasted sesame seeds

Znowu na szybko, podgrzany wczorajszy obiad. Inspirowany przepisem z Kwestii Smaku z drobnymi zmianami. 
Brak ogórka i szczypiorku w lodówce zrekompensował znajdujący się tam por. Szczerze polecam, z dodatkiem każdego warzywa. 

9 komentarzy:

  1. Szczerze, to jedn z najoryginalniejszych śniadań, jakie widziałam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Właśnie chciałam powiedzieć, że dla mnie to bardziej obiadowe danie, no ale skoro to z wczoraj to nie ma się co dziwić :D

    OdpowiedzUsuń
  3. przyznam ,że nigdy nie jadłam krewetek ,ale jakby mi je tak podali to z pewnością bym je polubiła ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. pycha. na śniadanie może bym nie zjadła (tylko dlatego że za wczesnie dla mnie na takie smaki) ale na obiad owszem!

    OdpowiedzUsuń
  5. nigdy nie próbowałam krewetek, a Twoje śniadanie tak kusi, że chyba to zrobię. :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Francja elegancja u Ciebie z rana ;-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale dawno nie jadłam krewetek, dzięki za przypomnienie:)

    OdpowiedzUsuń