poniedziałek, 11 lutego 2013

_157

Pudding jaglany z jajkiem podany z mleczkiem kokosowym i domowym musem truskawkowym
Millet pudding topped with coconut milk and homemade strawberry mousse

13 komentarzy:

  1. jeśli smakuje tak nieziemsko, jak wygląda ... to ja bardzo proszę o przepis

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zblendowałam na pył 1/2 szkl. kaszy jaglanej i rozmieszałam ją w 1/2 szkl. mleka. Następnie wlałam ją do gotującej się w garnuszku szklanki mleka z łyżeczką syropu klonowego. Gotowałam do zgęstnienia, a pod koniec gotowania wlałam utarte w odrobinie mleka żółtko. Garnek zestawiłam z ognia i delikatnie wymieszałam z ubitym białkiem. Podałam z ulubionymi dodatkami. :))

      Usuń
  2. idealne śniadanie na rozpoczęcie nowego tygodnia ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. wygląda przepysznie. dołączam się do prośby o przepis :)

    OdpowiedzUsuń
  4. świetny ten pudding , akurat dziś kupiłam sobie mleczko kokosowe wiec myśle ,że w najbliższym czasie je wykorzystam ;d

    OdpowiedzUsuń
  5. jak zwykle mega pysznie i pożywnie *.*

    OdpowiedzUsuń
  6. Mmm pudding wygląda świetnie. Będę musiała takiego spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  7. miałam prosić o przepis ale już widzę u góry <3
    jeśli mam kaszę jaglaną to zrobię, szkoda tylko że nie mam takich dodatków faaajnych pod ręką..:<

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Każde inne się sprawdzą i będzie równie pysznie! :)

      Usuń
  8. Smaczne śniadanie i ładne kolorki :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Mniam, u Ciebie zawsze oryginalnie :)

    OdpowiedzUsuń