wtorek, 22 stycznia 2013

_137

Owsianka gotowana na mleku sojowym z jabłkiem podana z awokado, karobem, masłem migdałowym
oraz preparowanym ziarnem prosa; zielona herbata z sokiem malinowym
Oatmeal with soy milk and apple topped with avocado, carob, almond butter and puffed millet; green tea with raspberry juice

10 komentarzy:

  1. Mniam, pyszności owsiankowe! ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszna taka owsianka :) Muszę spróbować awokado na słodko

    OdpowiedzUsuń
  3. jak zwykle zdrowe pyszności u Ciebie :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam twoje rozmaitości w owsiankach :) A jak smakuje karob?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W kuchni często jest stosowany jako zamiennik kakao, ale smakowo dla mnie nie ma porównania. Jakby tak kakao skrzyżować z kawą, może odrobiną karmelu to myślę, że gdzieś po drodze, jako produkt uboczny, mógłby znaleźć się karob. Jednak mimo jakichkolwiek prób porównania ma on swój niepowtarzalny smak, dlatego warto go spróbować i samemu się przekonać. :)

      Usuń
  5. takie śniadanie to tylko przyjemność :)

    OdpowiedzUsuń
  6. owsianka samo zdrowie , jak zawsze ;d
    już mama awokado ;d

    OdpowiedzUsuń
  7. Nie do końca moje smaki, ale każdy lubi przecież co innego

    OdpowiedzUsuń