czwartek, 17 stycznia 2013

_132

Kokosowe ciastko ryżowe podane z kokosowym twarożkiem, bananem i wiśniami
Coconut rice bake topped with coconut cream cheese, banana and cherries

13 komentarzy:

  1. Jak ślicznie podane :) Mogę wiedzieć jak je zrobiałaś? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jasne. Zmieliłam 100g brązowego ryżu, połączyłam z 1/2 zblendowanego banana, jajkiem, łyżką wiórek kokosowych, kilkoma łyżkami mleczka kokosowego oraz szczyptą sody. Naczynie do zapiekania wysmarowałam łyżeczką oleju kokosowego, przelałam do niego masę i piekłam ok. 30 minut w 180st. :)

      Usuń
  2. jak kokosowo dziś u Ciebie, pyszności :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Eh, dlaczego ja jestem taka leniwa i nie chce mi się włączać piekarnika...;/ Cudowne śniadanko jak zawsze :)

    OdpowiedzUsuń
  4. jakie cudne ciastko :) co jedno to lepsze! nie moge doczekac sie jakiegos leniwego poranka, kiedy bede mogla sie tak rozpiescic ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. i znowu kusisz i to bardzo *.*

    OdpowiedzUsuń
  6. Twoje ciastka są przeurocze :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Uwielbiam Twoje ciastka :) Pycha!

    OdpowiedzUsuń
  8. jak zawsze pysznie i estetycznie wyglądające;)
    a dziś wypróbowałam Twoja sałatkę z ciecierzycą i tuńczykiem=niebo w gębie;p

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Cieszę się bardzo, że nie tylko śniadania są inspiracją. :))

      Usuń
  9. te twoje pycha ciacha <3 i do tego kokosowe *-*

    OdpowiedzUsuń