sobota, 12 stycznia 2013

_127

Placki o smaku orzechów włoskich podane z pomarańczą, jagodami, jogurtem greckim i preparowanym ziarnem prosa
Walnuts pancakes served with orange, blueberries, greek yoghurt and puffed millet

14 komentarzy:

  1. Ge-nial-ne! Smak orzechów włoskich działa mi na kubki smakowe. Jak go uzyskałaś?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wczoraj zrobiłam masło z orzechów włoskich, a dzisiaj wykorzystałam je dodając jego łyżkę do ciasta oraz łyżkę oleju z prażonych orzechów włoskich. :)

      Usuń
  2. Twoje placki są niesamowite ;) a jak zrobiłaś ten 'smak orzechów włoskich'?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak jak napisałam whiness, ciasto na placki zawiera w sobie łyżkę domowego masła oraz łyżkę oleju z prażonych orzechów włoskich. :)

      Usuń
  3. mmm ten smak plackow i tak pysznie podane *-*

    OdpowiedzUsuń
  4. jeja, o smaku orzechów włoskich? musiało być pysznie! *.*

    OdpowiedzUsuń
  5. Placki o takim smaku - to musiał być dopiero obłęd :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Cudownie wyglądają, jak zawsze :) Aż chce się jeść!

    OdpowiedzUsuń
  7. U Ciebie to zawsze wszystko wygląda jak z ekskluzywnej restauracji :)

    OdpowiedzUsuń