wtorek, 1 stycznia 2013

_116

Kasza owsiana gotowana na mleku z chia i bananem podana z awokado, orzechami włoskimi, cynamonem i ricottą
Steel cuts oats with chia and banana, topped with avocado, walnuts, cinnamon and ricotta

For dessert: Vanilla panna cotta with raspberries

12 komentarzy:

  1. Pysznie zaczęłaś Nowy Rok! :3

    OdpowiedzUsuń
  2. Maliny <3.
    Mam w lodówce mocno dojrzałe awokado, może też spróbuję takiej wariacji na słodko.
    Wszystkiego dobrego w nowym roku!

    OdpowiedzUsuń
  3. Co za cudowny początek dnia :) Boskie śniadanie, a jeszcze ten deser... Mniam!

    OdpowiedzUsuń
  4. Pyszne! Jak smakują chia?
    Panna cotta niczego sobie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Same w sobie nie maja smaku, zmieniają tylko strukturę przygotowywanego dania. Delikatnie je żelują, coś jak siemię lniane i fajnie chrupią między zębami. :)

      Usuń
  5. Mniam, wszystko wygląda przepysznie ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jakie pyszności *.*
    Masz śliczną łyżeczkę *.*

    OdpowiedzUsuń
  7. Uwielbiam kaszę owsianą <3 Niedawno ją odkryłam :)
    A łyżeczka jest cudna ! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. jejciu jakie u Ciebie pyszności...niebo w gębie;p

    OdpowiedzUsuń
  9. Jeja, takie pyszności od początku roku... :)

    OdpowiedzUsuń
  10. mniam ,ale pełna miska pyszności , pychotka ! super rozpoczęty nowy rok ;)

    OdpowiedzUsuń