czwartek, 13 grudnia 2012

_97

Kaszotto jaglane na mleku migdałowym z puree z pieczonej dyni, makiem i ricottą
Millet "risotto" with almond milk, baked pumpkin puree, poppy seed and ricotta

Dzisiaj oddaję projekt dyplomowy inżynierski. Proszę o zaciśnięcie kciuków. :))

9 komentarzy:

  1. no jasne, trzymam kciuki!!!! :*
    a kaszotto wygląda cudownie, tylko że jestem przejedzona dynią po jesieni :p

    OdpowiedzUsuń
  2. też czasami mam już dość dyni, ale na takie cudo bym się skusiła :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Łał... Tylko tak można opisywać Twoje śniadania. :) Dynia, ricotta - wspaniałe połączenie. Dodatek mleka migdałowego to już zupełny obłęd!

    OdpowiedzUsuń
  4. Kciuki trzymam bardzo mocno :)
    Mm, wygląda genialnie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. cudowne połączenie, wygląda wspaniale.

    OdpowiedzUsuń
  6. jaglana, dynia i ricotta wszystko co kocham<3

    OdpowiedzUsuń
  7. mmm jakie pyszne ;D i zdrowe ;)

    OdpowiedzUsuń