niedziela, 2 grudnia 2012

_86

Owsianka na mleku migdałowym z budyniem krówkowym podana z duszą z miodem pigwą, preparowanym ziarnem prosa,
cynamonem i masłem słonecznikowym; wegańska czekoladowo-śliwkowa trufla
Oatmeal with almond milk and toffee custard powder topped with caramelized with honey quince, puffed millet, 
cinnamon and sunflower seed butter; vegan chocolate-plum truffle

11 komentarzy:

  1. mniam budyń krówkowy i masło słonecznikowe , musiała być pyszna !

    OdpowiedzUsuń
  2. Budyń krówkowy w owsiance - można zgłodnieć od samego patrzenia. Idealna konsystencja :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Genialne dodatki :)
    Zainteresowało mnie te masło słonecznikowe, sama robiłaś ? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To użyte w śniadaniu jest kupione: http://www.tuekosklep.pl/pl/p/Maslo-slonecznikowe-BIO-175g/132. Jest dobre, ale kiedyś zrobiłam sama tylko ze zmielonych uprażonych pestek słonecznika i było smaczniejsze, zdecydowanie bardziej wyraziste w smaku niż to kupne. :)

      Usuń
  4. Budyń krówkowy? *-* Urzekłaś mnie.

    OdpowiedzUsuń
  5. Odpowiedzi
    1. Dziękuję. Twoje zawsze wyglądają tak pięknie, że nabrałam ochoty na podobną. :)

      Usuń
  6. masło słonecznikowe smakowło mi chyba najlepiej ze wszystkich tego typu past <3

    OdpowiedzUsuń
  7. nigdy takiego mleka nie piłam, musi być pyszne tak jak to śniadanie ^^
    www.marilyn-rk.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń