piątek, 21 grudnia 2012

_105

Pieczony kuskus z gruszką i daktylami podany z preparowanym brązowym ryżem, masłem migdałowym i gruszką
Baked couscous with pear and dates topped with puffed brown rice, almond butter and pear


Dzisiaj już ostatni w tej sesji egzamin. Wracam, pakuję się i nareszcie jadę do domu. :)

8 komentarzy:

  1. Bardzo apetycznie ta kasza wygląda ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zostałaś przeze mnie otagowana, zapraszam :) http://breeakfastinthemorning.blogspot.com/2012/12/170-liebster-blog.html

    OdpowiedzUsuń
  3. kuskus z gruszką , musiało być pysznie !

    OdpowiedzUsuń
  4. Tej kaszy jeszcze nie zapiekałam. Musi być dobra... :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja lubię ją w każdej postaci. Taka pieczona różni się tylko tym, że jest lekko chrupiąca. :)

      Usuń
  5. Wlasnie...pieczony kuskus xD Musze zrobic po Swietach xD

    OdpowiedzUsuń
  6. Nie jadłam tej kaszy jeszcze, muszę koniecznie spróbować, a w takiej pieczonej wersji bardzo mi się podoba :)

    OdpowiedzUsuń