niedziela, 25 listopada 2012

_79

Pieczona owsianka z płatków owsianych i sojowych z puree ze słodkich ziemniaków batatów
podana z masłem słonecznikowym, domową masą bakaliową i preparowanym ziarnem prosa
Baked sweet potato oatmeal topped with sunflower seed butter, homemade mixture of dried fruits and nuts, puffed millet

5 komentarzy:

  1. Zaskakujesz mnie, znowu! Nigdy nawet nie jadłam batatów.
    Zawsze jesz tak urozmaicone produkty, rzeczy, o których często nawet nie słyszałam. Czy taka żywność nie wychodzi trochę drogo?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bataty dostałam, to tylko ziemniaki tylko słodka odmiana. Wydaje mi się, że płatki owsiane i ziemniaki nie są tu rozpustą. :)) Czasami pozwolę sobie na jakiś nietypowy produkt z chęci spróbowania, ale nigdy nie są to jakieś wielkie wydatki. Jestem studentką mieszkającą w akademiku, także wierz mi, wiem jak zrobić to oszczędnie. :)

      Usuń
  2. Ciekawe smaki :)
    Może i słowo bataty obiło mi się kiedyś o uszy, a;e w życiu ich nie widziałam na oczy :P

    OdpowiedzUsuń
  3. wow ,znowu takie ciekawe smaki ,tych ziemniaków nigdy nie jadłam , wygląda smacznie ;d

    OdpowiedzUsuń
  4. pierwsze słyszę o płatkach sojowych. batatów jeszcze nie jadłam, boję się kupić :D

    OdpowiedzUsuń