poniedziałek, 19 listopada 2012

_73

Owsianka na mleku z puree z pieczonej dyni, musem jabłkowym i cynamonem podana z masłem orzechowym, 
syropem klonowym, orzechami pinii i preparowanym prosem oraz ryżem brązowym
Oatmeal with milk, baked pumpkin puree, applesauce and cinnamon topped with peanut butter, 
maple syrup, pine nuts and puffed millet and brown rice

7 komentarzy:

  1. Hej, gdzie Ty się zaopatrujesz się w rzeczy takie jak preparowany brązowy ryż czy ziarenka chia? Bardzo mnie to ciekawi ;)
    Oczywiście - jak zwykle obłędnie zdrowe i apetyczne śniadanie. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ziarenka chia dorwałam kiedyś w korzystnej cenie na allegro, więc postanowiłam wreszcie wypróbować. :) Wiele ciekawych produktów takich jak np. preparowany brązowy ryż posiada marka http://www.radix-bis.pl/. Sklepy, które posiadają największą ich gamę to jak na razie zauważyłam: sieć "Społem" i E.Leclerc.

      Usuń
  2. uwielbiam dynie w owsiance :))

    OdpowiedzUsuń
  3. twoje śniadania wyglądają tak apetycznie że aż brak mi słów :D

    OdpowiedzUsuń
  4. mniam prawdziwie jesienna pyszna owsianka <3

    OdpowiedzUsuń
  5. dodatki pierwsza klasa! aż zazdroszczę takiej zawartości miseczki ^^

    OdpowiedzUsuń