sobota, 3 listopada 2012

_57

Koktajl mocno orzechowy (jogurt grecki, mrożony banan, sproszkowane surowe kakao, prażone orzechy brazylijskie, likier orzechowy);
paluch orkiszowy z bananowo-cynamonowym kremem i dżemem malinowo-waniliowym
Strongly peanut smoothie (greek yoghurt, frozen banana, raw cacao powder, roasted Brazil nuts, peanut liqueur); 
spelt breadstick with cinna-banana coconut spread and raspberry-vanilla jam

9 komentarzy:

  1. Boskie są te Twoje śniadania, wiesz? :) Tak patrzę, czytam opisy i się ślinię. Dobrze miałby ten, komu byś je serwowała :D

    OdpowiedzUsuń
  2. o, świetny ten krem!
    kocham olej kokosowy nerafinowany, jem go łyżkami :D taki krem jest przyjemną alternatywą, chociaż olej kokosowy bez dodatków chyba nigdy mi się nie znudzi..
    masz jakieś swoje dobre źródło tego oleju? ja kupuję przez internet, ekologiczne, cena trochę zabija :p

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przeważnie też zamawiam przez internet przy okazji większych zakupów. Jednak ostatnio dorwałam mojego faworyta w almie na promocji: http://alma24.pl/produkt/142557556/olej-kokosowy-extra-vergine-bio. Nierafinowany i cudownie pachnie kokosem. :)

      Usuń
  3. mniam , uwielbiam twoje śniadaniowe pomysły ,pycha !

    OdpowiedzUsuń
  4. Bardzo apetycznie, w ogole masz bardzo oryginalne śniadanie, like it. :)

    OdpowiedzUsuń