poniedziałek, 29 października 2012

_52

Makaron orecchiette z jagodami, twarogiem wymieszanym z jogurtem greckim, stopionym masłem, cukrem trzcinowym i cynamonem
Orecchiette with blueberries, quark mixed with greek yoghurt, melted butter, cane sugar and cinnamon

7 komentarzy:

  1. Nie ma to jak makaron i twaróg - moje ulubione letnio-obiadowe połączenie :) Choć na śniadanie - jak najbardziej!

    OdpowiedzUsuń
  2. nigdy nie słyszałam o tym makaronie ,ale sama kompozycja wygląda i brzmi pysznie ;d

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo apetycznie prezentuje się ta kompozycja :)

    OdpowiedzUsuń
  4. jagody jagody! ostatnio miałam chęć,a w zamrażarce nie ma:( muszę pochodzić po sklepach i wynaleźć jakieś mrożone. a śniadanko świetne!

    OdpowiedzUsuń
  5. Cudowne śniadanie <3
    Zazdroszczę jagód <3

    OdpowiedzUsuń