sobota, 20 października 2012

_43

Bananowe placki z masłem orzechowym z nerkowców podane z malinami, bananem i posiekanymi nerkowcami
Cashew peanut butter banana pancakes served with raspberries, banana and chopped cashews

Pierwsze śniadanie po trzech tygodniach w domu. Jakiekolwiek by nie było, zjedzone z całą rodziną smakuje o wiele bardziej.
Z tego też powodu tak się zakręciłam, że zapisałam na komputerze tylko jedno zdjęcie wyłącznie z przepisem. :)

8 komentarzy:

  1. Świetne placki i boskie dodatki. Banany i masło orzechowe - jedno z najlepszych połączeń <3

    OdpowiedzUsuń
  2. super te placuszki ,bardzo lubię w wersji bananowej ;p

    OdpowiedzUsuń
  3. w domu wszystko smakuje lepiej:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Robiłam kiedyś bananowe placki w piekarniku - cudny zapach w całym domu <3.
    Pyszne dodatki, idealnie trafiłaś w moje smaki. A masełko z nerkowców lubię o wiele bardziej od tradycyjnego.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Masło z nerkowców także podbiło moje serce, jednak ze względu na cenę przeważnie decyduję się na klasyczne. :)

      Usuń
    2. no to blender, nerkowce, blendu blendu parę minut i masło z nerkowców gotowe :p wcale nie wychodzi tak drogo wtedy :D
      ja ostatnio robiłam sobie nerkowcowo-słonecznikowe mmmmm <3

      tak w ogóle świetne placki !!!!

      Usuń