piątek, 19 października 2012

_42

Kuskus z patelni smażony w maśle orzechowym z dynią, podany z mrożonym bananem
Fried couscous v peanutbutter with pumpkin topped with frozen banana

5 komentarzy:

  1. Genialny pomysł na śniadanie, musiało smakować obłędnie <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale pyszności :) Muszę kiedyś spróbować, jak smakuje ta smażona polenta.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo polecam. Taka usmażona nabiera zupełnie innego smaku, a dobrze przyrumieniona jest fajnie chrupiąca. :)

      Usuń
  3. o kurcze... właśnie przejechałam blenderem resztkę dyni:< no nic, a mogłam mieć takie śniadanko;)

    OdpowiedzUsuń
  4. ale smacznie , nigdy nie jadłam kuskus na słodko , na wytrawnie mi nie smakuję ,ale myśle ,że w twojej wersji jest bosko !

    OdpowiedzUsuń