niedziela, 14 października 2012

_37

Usmażone na oleju kokosowym kosteczki polenty z mleczka kokosowego podane ze śmietankowym twarożkiem,
bananem i masłem orzechowym; zielona herbata "Truskawka i mango"
Coconut polenta w coconut oil served with cream cheese, banana and peanut butter; green tea "Strawberry and mango"

10 komentarzy:

  1. Ale Ty masz ciekawe pomysły! Każdego dnia mnie zachwycają :)

    OdpowiedzUsuń
  2. bardzo ciekawe pomyslowe śniadanie ,coś pysznego !

    OdpowiedzUsuń
  3. olej kokosowy <3
    świetne śniadanie, bardzo aromatyczne i smakowite mniaaam :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Genialny pomysł <3
    wygląda przepysznie i pewnie jeszcze lepiej smakuje <3

    OdpowiedzUsuń
  5. chyba będę musiała wypróbować ten pomysł na śniadanie, bo wygląda naprawdę magicznie. (;

    OdpowiedzUsuń
  6. polenta moja miłośc <3 a tak dawno jej nie jadłam już, muszę to zmienić :D

    OdpowiedzUsuń
  7. te kosteczki - świetny i pyszny pomysł!:)

    OdpowiedzUsuń
  8. Wczoraj trafiłam na Twojego bloga i jestem oczarowana, fajne zdjęcia i pomysły na śniadania :).
    A oleju kokosowego używam też do... twarzy. Świetnie nawilża.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję, jest mi nie zwykle miło. :) U mnie również olej kokosowy znajduje się nie tylko na półkach kuchennych, ale i tych w łazience. Moje włosy stały się zdecydowanie bardziej błyszczące stosując olej zewnętrznie jak i wewnętrznie. :)

      Usuń