sobota, 13 października 2012

_36

Pełnoziarniste drożdżowe racuchy z jabłkiem, śliwki z cynamonem smażone na oleju kokosowym
Whole-wheat apple yeast pancakes, cinnamon plums w coconut oil

8 komentarzy:

  1. jeeej, całe wieki nie jadłam racuchów drożdżowych z jabłkami *_*
    bardzo lubię połączenie śliwek z cynamonem i olejem kokosowym, generalnie jestem uzależniona od nierafinowanego oleju koko :p
    świetne śniadanie, bardzo smakowite, przepiękne zdjęcie, as always :D

    OdpowiedzUsuń
  2. drożdżowe racuchy z jabłkiem to wspomnienie mojego dzieciństwa:) jeszcze posypałabym cukrem pudrem^^

    OdpowiedzUsuń
  3. świetne sobotnie plackowanie , pycha !

    OdpowiedzUsuń
  4. Takie smażone śliwki z cynamonem muszą smakować genialnie, koniecznie muszę takie zrobić! :D

    OdpowiedzUsuń