piątek, 12 października 2012

_35

Pozostałości obiadu dnia poprzedniego: Brukselka z kaszą pęczak w maśle orzechowym z cebulką, czosnkiem i fistaszkami
Leftovers: Brussels sprouts with barley groats in peanut butter with onion, garlic and peanuts

5 komentarzy:

  1. O, smacznie sobie jadasz :) Uwielbiam brukselki.

    OdpowiedzUsuń
  2. a taka brukseleczka podsmażona na masełku :)

    OdpowiedzUsuń
  3. a ja do brukselki próbuje się powoli przekonać :D bo to trochę taka moja zmora z dzieciństwa :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja kiedyś miałam do niej neutralny stosunek, teraz zaś ją uwielbiam. Szczególnie w orzechowej oprawie nie odmówię niczego. :)

      Usuń
  4. jeszcze nie łączyłam masła z warzywami ,ale czas spróbować ,kusisz ;p pycha !

    OdpowiedzUsuń