czwartek, 11 października 2012

_34

Opieczone w sandwichu ryżowe naleśniki z masłem orzechowym i bananem, wędzonym łososiem z mozzarellą oraz ricottą
Panini rice crepes with peanit butter and banana, smoked salmon with mozzarella and ricotta

9 komentarzy:

  1. w takiej formie to naleśników jeszcze nie widziałam! bardzo fajny pomysł, no i pyszne nadzienia:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Uwielbiam kiedy w lodówce zalegają naleśniki z poprzedniego dnia, wtedy nadziewam je tym co mi wpadnie w ręce i zapiekam. Super sprawa. Dzisiaj akurat smażyłam naleśniki rano, aby mieć co zabrać na uczelnię. Jednak zdążyły mi wystygnąć to wykorzystałam ten sposób. :)

      Usuń
  2. Genialny pomysł, musiały smakować genialnie <3
    Porywam tego z masłem orzechowym :)
    + dodaję do obserwowanych :)

    OdpowiedzUsuń
  3. O, świetne! :) Same pyszne dodatki, juz nie wiem, czy chętniej zjadłabym tego na słodko, czy na wytrawnie.

    OdpowiedzUsuń
  4. bardzo fajny pomysł z tym opiekaczem ;p pycha !

    OdpowiedzUsuń