niedziela, 7 października 2012

_30


Kokosowa owsianko-manna z rafaello, świeżym i suszonym ananasem; woda z cytryną oraz świeżym i suszonym ananasem
Coconut oat-semolina porridge with rafaello, fresh and dried pineapple; water with lemon, fresh and dried pineapple

10 komentarzy:

  1. Jadłam w swoim życiu tylko kandyzowane ananasy i mi nie smakowały. Jak smakują suszone? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Te kandyzowane, oblepione cukrem też mi nie podeszły, dlatego byłam ciekawa smaku takich naturalnie suszonych plasterków ananasa. I tu pozytywne zaskoczenie. Smak zupełnie inny, ananasy są mięsiste i naturalnie słodkie. :)

      Usuń
  2. owsianka wprost idealna , strasznie dawno nie jadłam ananasa ,pychotka ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. kurczę, zawsze mijam takie suszone ananasy w sklepie i zastanawiam się nad ich kupnem, a do tej pory nie miałam ich jeszcze okazji spróbować. (;

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mnie wreszcie skusiła promocja w almie. :)

      Usuń
  4. uwielbiam wszystko, co kokosowe! :))

    OdpowiedzUsuń
  5. o, suszonego ananasa jeszcze nie próbowałam, nawet w sklepie takiego nie widziałam, a ciekawa jestem bardzo! jest kokos, jest ananas, jest rafaello, raj dla podniebienia<3

    OdpowiedzUsuń
  6. Szkoda, ze w moim miescie nie ma alby, bo zaraz bym pognala po suszonego ananasa :p

    OdpowiedzUsuń
  7. Mmm kokos i ananas, bardzo apetycznie! :)

    OdpowiedzUsuń